„Ütős” programok Zalacsányból

 

Jövő hét csütörtökön bemutatkozik a Callaway márka legújabb technológiája, augusztus első hétvégéjén pedig jön a Jótékonysági Golf Hétvége a Zala Springs Golf Resortban. Naptárakat a kezekben, mutatjuk a részleteket!

 

 

 

 

 

 

Callaway Fitting day

2020. július 09-én a Custom Fitting Day keretében Magyarországon először lesz lehetőség megismerkedni a Callaway márka legújabb technológiájával a Zala Springs Golf Resortban!

Az egyéni felszerelés a golfjáték fejlesztéséhez elengedhetetlen. Érdemes tehát kihasználni ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ütőkészletet.

A fittinget követően magabiztosan, személyre szabott felszereléssel játszhat, foglaljon időpontot még ma!

Jelentkezni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 20 240 4209 telefonszámon!

 

 

Save the date – Jótékonysági Golf Hétvége

Július 31-én pénteken veszi kezdetét a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt támogató Jótékonysági Golf Hétvége, a Zala Springs hamisítatlan golf fesztiválja.

Első nap 20:00 órától 9 lyukas, 4 fős Texas Scramble éjszakai verseny várja a golfozókat, augusztus 1-én, szombaton teljes pályás - 18 szakaszos Stableford -, valamint Steven Dick emlékverseny – Closest to the he pin mérkőzések kerülnek megrendezésre.

A péntek esti after jó hangulatáról DJ Dominique és a DJ for EVENT + live saxophone gondoskodik.

Ezen kívül lesz interaktív BBQ party, jótékonysági licit, Alapítványi műsor, valamint pályatúrával egybekötött alapozó golfozás azok számára, akik még csak ismerkednek a golf szépségeivel.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés