Ügyvéd kupát mindenkinek

 

A Forest-Hills figyelem felhívása!

 

Július 11-én szombaton kerül megrendezésre egy igazi kuriózum Texas-Scramble verseny a Bakony szívében a Forest Hills-en. A verseny elnevezése ne vezessen félre senkit… az ügyvédek mellett minden golfozni szerető és jó hangulatra vágyó golfozó-társat várnak a szervezők!

 

A Forest-Hills csapata most is kitett magáért, és a játékosokért. A pálya tökéletes állapotban van, és a szponzorok révén komoly díjazás vár a versenyen indulókra. A vacsorát pedig a megszokott minőségben a Hotel séfjei Szalai Regina és Szakács Attila prezentálja majd az indulóknak.

 

Az ügyvédek számára a Wolters Kluwer kiadó ajándékaiért, a „civil” versenyzők számára a CBA áruházlánc által felajánlott értékes ajándékcsomagokért lehet versengeni.

 

A nagy múltra visszatekintő, minden évben megrendezett verseny fővédnökei Dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke – és nem utolsó sorban a Forest-Hills Golf Club tiszteletbeli elnöke, és Dr. Szabó Tünde – Sportért felelős államtitkár asszony is a helyszínen szurkol majd a játékosoknak. Hozzájuk csatlakozik díszvendégként Dr. Baji Balázs – világbajnoki bronzérmes gátfutó.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés