Horváth Ákos vezet Szlovéniában

 

A Magyar Kupa küzdelemi mellett ne feledkezzünk meg négy honi játékosról sem, akik ezen a hétvégén a Szlovén Junior Nyílt Bajnokság rendkívül erős mezőnyével veszik fel a kesztyűt. A Bertényi Bence, Horváth Ákos, Jaczkovics Emma és Kötél Bence négyes fogatból Ákos érzi legjobban a szlovén pályát.

 


A BB-műhely kiválósága az első nap mínusz egyes (70) score-ja, és T2-es helyezése után, szombaton még jobb eredménnyel jött le a pályáról: a 69-es score egyúttal azt is jelenti, hogy Ákos a mezőny élére ugrott, előzve az első nap még szárnyaló szlovén „kollégát”, Luka Naglic-csot.


Horváth Ákos két napnyi játék után, 139-es összeredménnyel húzza a fiú mezőnyt. Hátra van azonban a vasárnapi, mindent eldöntő mérkőzésnap, ahol a Royal Balaton GC ifjú kiválóságnak újra szüksége lesz az eddig stabil mínusz 1-2 körüli score-jára, hiszen az amerikai egyetemen pallérozódó Naglic minden bizonnyal tartogat még egy-két meglepetést a tarsolyában.


A fiúk mezőnyében Bertényi Bence 149-es, Kötél Bence pedig 150-es score-ral áll, a lányoknál Jaczkovics Emma 166-os eredménnyel várja a zárónapot.

 

Fiú eredmények ITT, a lányoké ITT elérhető!

 

Fotó: Tátrai Béla


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés