Ízig-vérig profi

 

Goal and hole

Edző és profi játékos egyben, aki bármibe fog bele, azt rendszerint meg is valósítja. Első nagy szerelme nem a golf, hanem a labdarúgás volt. Aki még nem jött rá, hogy kiről van szó, annak megsúgjuk: Hahn Árpád az. Vele beszélgettünk a tervekről és lehetőségekről, illetve a mindennapok változásairól a vírus ideje alatt.

 

„Természetesen továbbra is oktatok, igaz, mostanában csak limitáltan. Csoportos edzéseket nem tarthatok pillanatnyilag, a járvány miatt csak az egyéni lehetséges. Bevallom, már nagyon várom, hogy újraindulhasson a juniorokkal is a munka.” - mondja - „Több kiemelkedő tehetséget is tanítok, akik válogatott-esélyesek. Zingale Lena már biztosan bekerül, a fiúk közül pedig Kovács Gergő és Horváth Erik bizonyul nagy reménységnek.”

A fiatal csillagok mellett a Lőrinci pályát is elismerő szavakkal illette az edző: „Rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, látszik rajta, hogy karban van tartva. A tuják pedig szépen nőnek, amitől sokkal karakteresebbé vált, nagyon kellemes összképet nyújt mostanra.”

Persze Árpád most sem csak a növendékekkel játszik, a „hazai-pályán”. Saját profi karrierjét is egyengeti, egyelőre a felnőtt korcsoportban. „Szeretnék végre a seniorok között játszani, de abban a kategóriában elég kevés verseny van, így idén maradok a felnőtt mérkőzéseknél. A cseh bajnokságon biztosan indulni akarok, hogy a többi, nemzetközi helyszín mennyire lesz elérhető, azt sajnos a járványügyi helyzet diktálja, nem a játékosok…”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés