Rózsa Csilla június közepéig biztosan nem folytathatja

MGSZ KÖZLEMÉNY 

A Symetra Tour ma megjelent közleménye szerint, az LPGA előszobájának számító versenysorozat öt állomása, a május 7-9-ei IOA Invitational, a május 13-15-ei Symetra Classic, a május 20-23-ai Zimmer Biomet Bajnokság, a május 29-31-ei CDPHP Open és a június 12-14-ei Four Winds, a COVID-19 vírus okozta globális járvány miatt elhalasztásra kerül. Rózsa Csilla, aki a március 6-8. között rendezett XII. Florida's Natural Charity Classic-on éppen csak megkezdte idei Symetra Tour szezonját, máris szünetre kényszerült.

Az eredetileg március 27–29-re tervezett IOA bajnokságnak már találtak is új időpontot: augusztus 21–23. között játsszák a kaliforniai Beaumont-ban, a Four Winds Invitational-t pedig július 3. és augusztus 2-a között rendezik a Blackthorn Golf Clubban. Az április 2-4-re kiírt Windsor Golf Classic azonban már csak 2021. évi versenynaptárba kerülhet be.

Változik a Symetra Tour, LPGA-selejtező fordulóinak versenynaptára is. Az augusztus 20–23-ára, a Mission Hills Country Clubba és a Shadow Ridge Golf Clubba tervezett I. fordulót a Plantation Golf & Country Club,  Bobcat és Panther pályáin, változatlan lebonyolítási formában, október 12-15. között rendezik. A II. fordulóra így minden bizonnyal novemberben, egy később bejelentett helyszínen kerülhet sor, de az LPGA indulási jogot eldöntő kvalifikációs finálé küzdelmeknek sem a Pinehurst Resort lesz decemberben a házigazdája. MGSZ


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés