Csizmadia online üzemmódra váltott

 

 

A felelősségteljes gondolkodás mindannyiunk érdeke

Csizmadia Ákos, a zirci Forest Hills Golf Club tősgyökeres tagja bepillantást engedett az életébe, hogy a világjárvány mennyire és miben változtatta meg az életvitelét.

HG Hogyan alakította át a mindennapjaidat a koronavírus?

CSÁ Szerencsére a munkám nincs helyhez/irodához kötve, így home office-ból el tudom intézni a feladataimat. Magánemberként pedig igyekszem minden szabályt, és ajánlást betartani: nem megyek utcára, boltba, nem látogatom a szüleimet, és mindenkivel próbálok online vagy telefonon kapcsolatot tartani, és azon keresztül vásárolni. Ebben a helyzetben nagyon fontos mindenki döntése, tette és társadalmi felelősségvállalása.

HG Hogyan hatott a golfozási szokásaidra, milyen óvintézkedéseket teszel a pályán?

CSÁ Pénteken voltam utoljára a pályán, mivel a zirci klub is zárva tart, csak a klubtagok golfozhatnak a pályán, így előzetes telefonos bejelentkezés volt szükséges. A sporttársakkal pedig már a múlt héten kifejlesztettünk egy biztonságos üdvözlési formát; messziről integetünk egymásnak! :) A bagemben mindig van kézfertőtlenítő gél, nyilván most a szokásosnál is többször fogom használni.

HG Esetleg van szimulátorod otthon, hogy a korlátozások ellenére is meg tudd tartani a formádat?

CSÁ A Veszprém Golfers baráti társaságnak van saját szimulátora. Rossz idő esetén ott gyakoroljuk az ütéseket. Az eddigi közös edzéseket most egyéni gyakorlássá alakítottuk át, megbeszéljük ki, mikor szeretne menni, és próbáljuk kerülni egymást, illetve minden használat után fertőtlenítjük a gépeket.

HG Mit üzennél a játékostársaidnak?

CSÁ Aki teheti - és ha az időjárás is engedi - jót tehet a kinti játék és a testmozgás még ha azt egyedül is végzi a golfozó! A közös játékok izgalmát az interneten egymással megosztott score-kártyák tarthatják életben. Mi is próbálunk a klubon belül versenyhelyzetet teremteni spec. kihívásokkal.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés