Isten éltessen, Csicsi!




Hamarosan szerkesztőségünk vendége lesz

Hogy repül az idő! Az elmúlt évek legmeghatározóbb és legismertebb magyar golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla ma ünnepeli 23. születésnapját. 8 éves volt, amikor először fogott ütőt a kezébe egy golfrendezvény alkalmával, majd három év múlva 11 évesen egy hihetetlen karrier vette kezdetét.





Első edzője Fodor Krisztina volt, aki bogarat ültetett a fülébe: „Lehetnél több is, mint egy amatőr golfozó!” Ez a mondat akkora hatással volt Csicsire, hogy a golfra tette fel az életét, majd egy példátlan amatőr pályafutást befutva (többszörös korosztályos és magyar bajnok, junior világelső) 2014-ben olyat tett, amit még előtte magyar golfozó nem: 2014 decemberében teljes jogú kártyát szerzett a Ladies European Tour (LET)-re, azaz profi lett. Majd a fejlődés érdekében 2017-ben már az első teljes szezonját teljesítette az Egyesült Államok második számú sorozatában, ahogy tette 2018-bán és 2019-ben is. 

Csilla az elmúlt években megtapasztalhatta a profi világ kemény életét, ahol minden egyes helyezésért és pontért meg kell küzdeni, hogy semmit nem adnak ingyen. Egy profi team segíti munkáját Tom Burnett vezetésével.

A Hungarian Golf Magazin csapata ezúton kíván boldog 23. születésnapot Lajtai-Rózsa Csillának!

„Egy életcélt követni nemes gondolat.
S mi kell hozzá? Csupán akarat,
mely minden ifjú szívében él,
küzdeni bátran egy új életért."

(Tóth Árpád)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés