Lelkileg is feltöltődött Závaczki az ünnepek alatt





„Alig várom, hogy ott legyek Törökországban!”

A 2020-as szezonra való készülés egyik állomásaként - a tavalyi évhez hasonlóan - idén is részt vesz a Dibusz Laci által szervezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán Závaczki Bálint. Az ünnepekről és a rá váró feladatokról beszélgettünk évindító interjújában.





HG Először is BÚÉK! Hogy teltek az ünnepek, milyen volt apukáddal újra együtt lenni?

ZB
A tavalyi kórházi kezelései alatt néhányszor hazaengedték két-három napra, de most, hogy véglegesen itthon lehet, nagyon boldog vagyok! Az ünnepek alatt sokat beszélgettünk, kártyáztunk. Ez olyan feltöltődés volt számomra, ami az év elején és az év folyamán is el fog kísérni.

HG Január 11-én indul a törökországi kaland. Miért esett a Dibusz Laci féle versenyre a választásod?

ZB
Már a 2019-es is hatalmas élmény volt számomra. Azon felül, hogy a télben egy jót golfoztunk, nagyon jó pályákon, nagyon jó embereket ismertem meg. A kint lévők közül többeket is ismertem, de csak névről, végre lehetőségem volt a nevekhez arcokat csatolni. Ráadásul az egy hét alatt napról napra egyre jobban ment a golf is, így minden szempontból pozitív élménnyel tértem haza.


HG Idén már 5 csoportban versenyeznek a résztvevők és te természetesen a legerősebb vetélytársakat kaptad. Mire számítasz, milyen célt szolgál a verseny?

ZB
A második alkalommal kaptam meghívást erre a török túrára. Nagyon örültem neki, hiszen a tavalyi élményt szívesen élném át még egyszer.  Jó ötletnek tartom a kategóriák ilyen kialakítását. Szeretném, ha idén is legalább olyan jól menne a játék, mint tavaly. Rajtam nem fog múlni és a kategória játékosait nézve, biztosan jókat fogunk játszani. Nincs komolyabb elvárásom azzal kapcsolatban, hogy milyen eredményt érek majd el. A legfontosabb, hogy élvezzem a golfot és a társaságot.

HG Milyen tervekkel készülsz 2020-ra?

ZB A terv egyszerű. Érettségire készülök és szeretnék az iskolában és a pályán is kiemelkedően teljesíteni. A hazai bajnokságok mellett külföldi versenyeim is lesznek szép számmal, főleg olyanok, ahol profi kategóriában mérettethetem meg magam.

(Főkép: Tátrai Béla)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés