Szezonra hangolva: „Színvonalas csörtékre számítok!”



Hahn Árpi, edző és játékos egy személyben


Profi edzőnk már rutinosnak számít a Komplex Product Golf Kupán, hiszen évről évre ellátogat Törökországba. Így nála idén sem volt kérdés, hogy ott lesz-e.


„Már több mint tíz alkalommal voltam a Dibusz túrán! Nagyon jó a társaság, és kiváló a szervezés! Ebben az időszakban havonta egy hetet edzőtáborozok, és készülök a jövő évi versenyekre!


Nagy öröm, hogy ilyen sokan leszünk, így biztos parázs csatákra és izgalmakra lehet számítani. A versennyel kapcsolatban nincsenek elvárásaim, gyakorolni megyek! Persze olyanok vagyunk, mint a versenyló, mikor odaállunk a Tee bokszba, már csak nyerni akarunk! Most sem lesz ez másképp! Színvonalas csörtéket remélek.

Egyértelműen Závaczki Bálintnak van a legnagyobb esélye a végső győzelemre, de a többiek sem mennek feltartott kézzel és természetesen én sem!”
– osztotta meg várakozásait, majd a 2020-as szezonra is kitért.

„Tavaly egy senior, és két Czech Touron vettem részt! Idén inkább az utóbbi preferálom, mivel sajnos a senior versenyek egy naposak és emiatt nem érdemes ennyit utazni. Legalább négy fordulót tervezek a Czech Touron.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés