A legszebb karácsonyi ajándék



Otthon folytathatja felépülését

Örömhírrel szolgálhatunk olvasóinknak a nehéz időszakot átélő Závaczki családról. A súlyos betegséggel küzdő Závaczki Zsolt - a kezeléseknek hála (őssejt transzplantáció) - egyre jobban van és a gyógyulás útjára lépett. Így legszebb ajándékként szerettei körében ünnepelheti a karácsonyt. Erről számolt be lapunknak.





„Április óta tartó, nagyon hosszú út áll mögöttem, de a legfontosabb, hogy az októberi őssejt transzplantáció sikeres volt
– kezdte beszélgetésünket Zsolt. - Ennek hála hazaengedtek. A rehabilitáció 100 napig tart – közben 2-3 hetente kontrol -, és akárcsak a kórházban, itthon is steril szobát kellett kialakítani, hogy megvédjen a baktériumoktól. Így kell az immunrendszeremnek úgy megerősödnie, hogy ismét teljes életet tudjak élni. 

Jelenleg Bálint és a párom is csupán maszkban látogathat, azonban remélem mihamarabb felépülök és újra segíthetem a családomat, illetve Bálintot az álmai megvalósulásában. A legnagyobb elismerés az övék, hiszen végig kitartottak és támogattak.”

Természetesen Bálint évére is rátértünk.

„Mérhetetlenül büszke vagyok rá! Lelkileg őt is elképesztően megviselte a betegségem, ami rányomta a bélyegét a játékára a szezon első felében. Gyakorlatilag a nulláról kellett felépítenie magát, de megcsinálta! Sokat köszönhetek a páromnak, aki júliustól napi szinten vitte a nyíregyházi range-re, hogy Bálint megkettőzött erővel készülhessen, hiszen eltökélt szándéka volt, hogy ötödször is megvédje junior bajnoki címét. Hálás vagyok továbbá Böndicz Gergőnek is, a Pannónia Junior Akadémia edzőjének, aki nagyon készséges volt és folyamatosan monitorozta a mozdulatait. Ennek köszönhetően Bálint hihetetlen formában játszott a szezon második részében és szerencsére sikerült túltennie magát a sokkon, ami érte őt.  A látogatásai alkalmával igyekeztem én is a nyugtatni, hogy minden rendben lesz, jól vagyok!

Külön köszönet azoknak a golfos szülőknek, akikre egész évben számíthatott Bálint. Továbbá a MGSZ-nek a PGCC minden dolgozójának, akik mindenben támogatták az év folyamán.
Remélhetőleg ez a lendület folytatódik 2020-ban. Télen, a szokásoknak megfelelően, három edzőtáborozáson vesz részt. Az egyik nagy feladata az érettségi lesz a játék mellett, de biztos vagyok benne, hogy ezt az akadályt is sikerrel veszi majd. És júliustól, ahogy azt már korábban is mondtuk Bálint halaszt egy évet és másfél évig a golf élvez prioritás, meglátjuk, milyen eredményt tud majd elérni.

Többször el fog indulni profi versenyeken, hogy megérezze a légkört, hiszen továbbra se tettünk le róla, hogy ő profi golfozó legyen!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés