„Soha nem szabad feladni!”



Cél a single hendikep

Sándor Virág először vehetett át díjat a Magyar Golf Szövetség ünnepségén és rögtön kettőt is. Kíváncsiak voltunk hogyan élte meg ezt mérföldkövet. Mint mondta, olyan határokat sikerült átlépnie  idén, amit eddig még soha.

„Kimondhatatlanul boldog vagyok! Természetesen a díjak kiemelt helyet kaptak a vitrinemben. Vannak számomra különleges serlegek, amelyekre mindig szeretek ránézni egy-egy nehéz nap után, emocionális töltést adnak. Eszembe juttatják, hogy miért is dolgozom, gyakorlok. 2019-ben megtanultam, hogy kitartással elérhetjük a céljainkat, és soha nem szabad feladni!”
– kezdte beszélgetésünket csillogó szemekkel Virág, majd visszatekintett a szezonjára.

„Több emlékezetes dolog is történt idén. Az egyik ilyen a Litván Eb. Csupán az utolsó utáni pillanatban tudtam meg, hogy elütőre állhatok (ezért a versenyért nem járt ranglista pont, mivel csapatverseny volt, a szerk.!). Nagy pillanat és lehetőség volt ez, hiszen debütálhattam a nemzeti együttesben.

Említhetném még a hőn áhított Magyar Kupa Nettó női győzelmemet - amire már régóta vágytam -, vagy a Mid-Amatőr Bajnokságon elért bronz- illetve ezüstérmemet. Lassan itt az új év és a fogadkozások ideje. Fogadalmat nem szoktam tenni, de törekszem rá, hogy következő év jobb legyen, mint az előző volt.

Stabilabb, magabiztosabb játékot várok magamtól. Cél a single hendikep!”
– nyilatkozta lapunknak a 2019-es év legjobb női golfozójának választott Sándor Virág.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés