Ajánló: Érzelmi hullámvasút



Csicsi interjú

Lajtai-Rózsa Csilla idén is az Amerikai Egyesült Államokban versenyzett, a világ legrangosabb versenysorozatának második vonalában volt érdekelt. Rendkívül fordulatos szezon áll mögötte a sport minden szépségével és csalódásával. Történelmi tettet elérve, pályafutása során először indulhatott a legmagasabban jegyzett sorozat (LPGA) versenyén.




HG Idén újra nekirugaszkodtál az LPGA kártyának, sajnos azonban nem sikerült megszerezni. Hogyan élted meg? Miben kell még fejlődnöd, hogy ezt a célt elérd?

RCS
A Pinehurst No. 6 pályája ismét nehéz falatnak bizonyult. Miután a második állomáson, Venice-ben nagy harccal beküzdöttem magamat a kvalifikáltak közé a fináléba, Észak-Karolina hűvös levegője idén sem kedvezett. Sokadik folyamatos hetem volt pihenő nélkül és ilyenkor egy kicsit fáradtan ütöm a labdát, amit túlkomplikálva próbáltam ellensúlyozni, de ilyen helyzetekben nem a túlgondolkodás a helyes megoldás. Ez az év egyik legstresszesebb két hete, de úgy érzem apránként összerakom, hogy ilyen szituációkban mi a feladatom.
 

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát, amely december 9-től, akár személyesen is átvehető szerkesztőségünkben, a 1036 Budapest, Lajos utca 42-es szám alatt munkaidőben (9-16 óra).
Az exkluzív évkönyv ára idén is 3000 Ft + postaköltség.
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés