Ajánló: Főtitkári összegfoglaló



Makszin Áron interjú

A Magyar Golf Szövetség 2019-ben is fő céljának tekintette a hazai felnőtt és utánpótlás golfozók számának növelését, a golf népszerűsítését, valamint a versenygolf fejlesztését. A főtitkár, Makszin Áron, kézzelfogható eredményekről számolt be a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumában megjelenő évösszegző interjújában.





HG Milyen konkrét lépések történtek eddig a golfozók létszámának növekedése érdekében?

Ezt az MGSZ még 2017-ben fő stratégiai célként tűzte ki. Véleményünk szerint a golf sport megújulása – és megerősödése – erősen függ egy stabil hazai sportolói bázis kialakításától. Azt gondolom, hogy nem igényel túl sok magyarázatot, hogy miért...  A célok megfogalmazását szerencsére tettek is követték: 2018 elején elindítottunk két központi programot, amelyek nemcsak hangzatos szavakban nyilvánultak meg...


Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát, amely december 9-től, akár személyesen is átvehető szerkesztőségünkben, a 1036 Budapest, Lajos utca 42-es szám alatt munkaidőben (9-16 óra).

Az exkluzív évkönyv ára idén is 3000 Ft + postaköltség.
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés