Már a Télapó zsákjában a Kincses Kalendárium



Élje át újra a szezont!

Ütős év! Ismét véget ért a szezon, mielőtt végleg elengednénk, tekintsünk vissza. Idén is egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek, mi pedig valamennyit végigkövettük. Nehéz elszámolni ennyi történéssel, de mi megkíséreltük. Színes magazin formájában foglaltuk össze egy teljes év krónikáját, hogy az ünnepekkor legyen alkalmuk visszaemlékezni az idény legszebb és legmeghatározóbb pillanataira.


2019 a Hole in One-ok éve volt. Szinte valamennyi hazai megmérettetésen gyönyörködhettünk a varázslatos ütésekben. Természetesen pukkantak a pezsgők, koccantak a poharak az önfeledt ünneplés közben. Ez az az élmény, amit minden golfos szeretne átélni! 

A mámoros győzelmek mellett sajnos szomorúságra is volt okunk, amikor a mosolyt felváltották a könnyek. Megemlékezünk azokról, akiktől idén végső búcsút kellett vennünk.

Idei kiadványunkból sem maradhattak ki a magyar golfélet fontosabb szereplői. Megszólal többek között Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség főtitkára, őszintén vallanak a megpróbáltatásokról, a fejlődés kulcsáról és a tervekről olimpiai álmokat dédelgető profijaink, Lajtai-Rózsa Csilla, Baldauf Mátyás és Lugosi Tamás. Ha tovább lapoznak sem fognak csalódni, a nagy nevek csak úgy záporoznak: Gschwendtner Sonja, Papp Erzsébet, Batta Krisztina, Lichtenberger Attila, Dietrich Tamás, Klézli Ferenc, Böndicz Gergő, Sárközi Richárd, Lugosi Balázs, Csikós Gábor, Nagy István, Szumega Péter, vagy éppen Elek Sándor. Mindegyikük saját nézőpontjából eleveníti fel a 2019-es évet.



A pihenős időszakra kívántunk kedveskedni kiadványunkkal, ami érdekes és hasznos lehet valamennyi golfbarát számára. Az említett portrék és színes versenybeszámolók mellett hasznos divat és étkezési tanácsokkal is szolgálunk. 

Nincs más dolgunk, mint hogy örömmel átnyújtsuk a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumát.
 
Jó olvasást kívánunk!


Az exkluzív évkönyv ára idén is 3000 Ft + postaköltség.

HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető ITT, vagy a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés