A tettek embere – Levezetés Sárközi Richárddal



Nagy terveket szövöget
 
A nagy sikerre való tekintettel újabb versenyt szervez november 9-én, szombaton profi golfedzőnk, Sárközi Richárd. A helyszín ezúttal a város szívében található Academy Golf Club pályája. Mint mondta, a megmérettetés nem csak év végi levezető a golf szerelmeseinek, de nagyon fontos mérföldkő is.

„Igaz még csak 2019-et írunk, de már javában folyik a jövő évi tervek előkészítése, egyeztetése. Célunk a csapatommal együtt, hogy egy többállomásos versenysorozatot hívjunk életre, melynek különlegessége, hogy a teljesen kezdők is beleszagolhatnak egy verseny légkörébe, hangulatába, ahogy azt tették a Kisorosziban rendezett GolfMaster Kupán is. Fontosnak érzem, hogy a golf népszerűsítése mellett, az újonnan érkezőket is segítsük a beilleszkedésben. Emellett természetesen a rutinos vén rókákról sem feledkezünk meg. Értékes nyeremények és jó hangulat vár mindenkire!


Minden bizonnyal így lesz ez a november 9-i Academy verseny alkalmával is. A teljesen kezdők és a 36 HCP-vel és afelettivel, vagy a HCP-vel nem rendelkezők 2-es Texas scramble versenyben mérhetik össze tudásukat 9 szakaszon, míg a haladók (0-45 hcp) egyéniben. Lesz Bruttó és Nettó értékelés is. Kiegészítő játékként, pedig Longest Drive és Nearest to the Pin is lesz, szintén nívós díjakért.

Jelentkezni az Academy Golf Club recepcióján, vagy a 0630/730 32 70-es számon lehet. Találkozunk november 9-én, szombaton!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés