Szezonzárás Golfiesta módra



Ismét lesz jótékonykodás

Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek, valamint a junior táborok nagy népszerűsége is hűen tükrözi. A versenysorozat és a párhuzamosan futó klubnapok, lehetőséget adtak egy igazán jó közösség formálódására.

Idén sem maradunk Golfiesta évzáró nélkül. A megszokott helyszínen (Hotel Moments Budapest), de új tartalommal várják tagjaikat.
Lesz díjátadó, vacsora, italok, zene, gyerekprogram, és alkalom a soha véget nem erő kötetlen beszélgetésekhez, amelyhez aZ év legemlékezetesebb pillanatai biztosítanak alapot.

A jótékonykodás is már évek óta velejárója az eseménynek. Erre mindig nagy figyelmet fordítanak. És szerencsére ezzel a résztvevőknél is nyitott kapukat döngetnek, így ez a program most sem maradhat el.

Ebben az évben az AGA-PÉ Osztozó Szeretet Alapítvány számára szerveznek gyűjtést. 2004 óta elsősorban a gyermekvédelemben élőket és az onnan felnőtté váló fiatalokat támogatja ez a Közhasznú, nonprofit szervezet.

Őket szeretnénk segíteni, azaz november 22-én a számukra gyűjt adományt a Csodák Hídja Alapítvány.

A 3000 Ft-os tombolajegyek megvásárlásával minden vendég hozzájárulhat ehhez a nemes célhoz.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés