Szezonzárás Golfiesta módraIsmét lesz jótékonykodás

Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek, valamint a junior táborok nagy népszerűsége is hűen tükrözi. A versenysorozat és a párhuzamosan futó klubnapok, lehetőséget adtak egy igazán jó közösség formálódására.

Idén sem maradunk Golfiesta évzáró nélkül. A megszokott helyszínen (Hotel Moments Budapest), de új tartalommal várják tagjaikat.
Lesz díjátadó, vacsora, italok, zene, gyerekprogram, és alkalom a soha véget nem erő kötetlen beszélgetésekhez, amelyhez aZ év legemlékezetesebb pillanatai biztosítanak alapot.

A jótékonykodás is már évek óta velejárója az eseménynek. Erre mindig nagy figyelmet fordítanak. És szerencsére ezzel a résztvevőknél is nyitott kapukat döngetnek, így ez a program most sem maradhat el.

Ebben az évben az AGA-PÉ Osztozó Szeretet Alapítvány számára szerveznek gyűjtést. 2004 óta elsősorban a gyermekvédelemben élőket és az onnan felnőtté váló fiatalokat támogatja ez a Közhasznú, nonprofit szervezet.

Őket szeretnénk segíteni, azaz november 22-én a számukra gyűjt adományt a Csodák Hídja Alapítvány.

A 3000 Ft-os tombolajegyek megvásárlásával minden vendég hozzájárulhat ehhez a nemes célhoz.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
7
8
9
11
12
14
15
16
18
21
22
24
25
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés