GOLFOZD KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!



HIGHLAND PLATINA KÁRTYA

A Budapest Highland Golf Club, mint a hazai golfoktatás vezető szereplője országos mozgalmat indít.

Célunk, hogy a játékosok minél több golfpályát próbáljanak ki, miközben új személyes kapcsolatokat, barátságokat alakítanak ki.

A 2020. évi golfszezonra érvényes HIGHLAND "FULL TIME" és "JUNIOR" klubtagságok mellé "HIGHLAND PLATINA KÁRTYÁT" is biztosítunk, mely különböző kedvezményeket biztosít a vidéki partnerklubokban.

Partner golfklubok és az általuk biztosított kedvezmények:

A green fee utalványok a megadott napig felhasználhatók (kivéve golfversenyeken) a szabad tee time-ok függvényében, nem átruházhatók, nem meghosszabbíthatók, készpénzre nem válthatók. A green fee kedvezmények igénybevételének feltételei: Highland Platina Kártya bemutatása, előzetese tee time foglalás, más kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezményeket és ajándékokat a vidéki partnerklubok biztosítják.
További újításokat is tervezünk a 2020. évi golfszezonban.

Highland "Társasági Versenysorozat" új helyszíneken
A már sok éve szervezett és sikeres "Highland Társasági Versenysorozat" néhány állomását a 2020. évi golfszezonban vidéki partnerklubok pályáján szervezzük. Az egyes állomásokon az eddigi gyakorlatnak megfelelően a résztvevők pontokat gyűjtenek, mely alapján a versenysorozat végén értékes jutalmakat nyerhetnek a játékosok, ezzel is ösztönözve a golfozókat minél több versenyen történő részvételre.

Golfozók közötti személyes kapcsolatok erősítése
Szeretnénk elősegíteni, hogy minél több új kapcsolat jöjjön létre a golfozók között, olyan játékosok is elkezdjenek együtt golfozni, akik korábban nem is ismerték egymást. Tegyék közzé, hogy ki mikor érne rá egy játékra, mikor menne egy másik pályára játszani ahova együtt is utazhatnak, mikor melyik versenyen indulnak, vagy akár milyen egyéb, golfpályán kívüli programot ajánlanak a többieknek.
Ennek fóruma lehet a Highland  "Keresd a PAR-od" Facebook-oldal, ahol bármely golfozó, klubtagságtól függetlenül közzéteheti golfjátékkal kapcsolatos javaslatait, információit.

Partner golfklubok eseményeinek folyamatos kommunikációja
A vidéki partnerklubok által szervezett versenyek és egyéb rendezvények információi folyamatosan elérhetőek lesznek a Budapest Highland Golf Club honlapjának (www.highlandgolf.hu) kifejezetten erre a célra létrehozott felületén, és reméljük, minél többen látogatnak majd el ezekre az eseményekre.

További információkat közlünk a Highland Golf Club Facebook oldalán (www.facebook.com/highlandgolf), illetve Instagram oldalán (www.instagram.com/highlandgolfbudapest).


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés