Idényzáró vetélkedő, szenior módra



Kínálkozó lehetőség a nagyok távollétében

Október 10-én, csütörtökön rendezte meg a Magyar Szenior Golfozók Társasága az 50/55 év felettiek ranglista versenyét, a Szenior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, a magyar Old Course-on (Kisoroszi). A verseny egyben tisztelgés és emlékezés volt Fehér Tiborra, az örökös elnökre, a barátra, a golfozó társra és családtagra!

Ahogy lenni szokott több kiváló játékos is ott volt az indulók között, ám nagy hiányzók is akadtak bőven. Az idei szenior bajnokság női (Batta Krisztina, dr. Kárpáti Szilivia, Kovácsné Földesi Katalin) és férfi dobogósai (dr. Hováth Péter, Kovács Titusz, Baldauf László) is távolmaradtak, nem beszélve az elmúlt években több Szenior Ősz versenyt nyerő Horváth Joe-ról. A 70 év feletti versenyzőknél az újdonsült bajnok, dr. Bábos János, a bronzérmes Kovács István Tas, valamint a Szenior Ősz címvédője, a hatszoros ranglista verseny győztes, Rétyi Sándor sem állt elütőre.

Ezzel nagy esély kínálkozott a többiek előtt a tornagyőzelemre.

A szerény számú, 8 fős női mezőnyben senkinek sem sikerült áttörnie a 90-es „álomhatárt”, így az idei Mid-amatőr magyar bajnoknőnek, Turkovics Icának elég volt egy 95-ös eredmény is a bruttó elsőséghez. A második helyen, Molnárné Lászlóné Marika (102), míg a harmadikon Kaincz Katalin (105) zárt.

A szenior férfi kategóriában a legjobb eredményt dr. Takács János (83) szállította, aki magabiztosan végzett az élen válogatott csapattársai, Csepregi Csegő (87) és Gratzl Ferenc (88) előtt.

A hetven éven felüli, szuper szenior versenyzőknél szoros volt a küzdelem a bruttó győzelemért. Visnyei György (105) és dr. Muskovszky Gábor (105) azonos ütéssel zárt, így a versenykiírás szerint playoff-ra került sor. Később jelentkezünk a részletekkel! A harmadik Juhász Sándor (106) lett. 

Gratulálunk a győzteseknek!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés