IV. Golfünnep – startra kész



Lugosi tamás - Závaczki Bálint - Rózsa Dávid alkotta flight-tal kezdődik!

Minden sportágnak megvannak a maga ünnepei, amikor a legjobbak egy felszabadult hangulatú eseményen mérhetik össze tudásukat. Az idő ismét elérkezett. A hétvégén következik a IV. Golfünnep, melynek a hagyományoknak megfelelően a Pannónia Golf & Country Club ad otthont.
 
„A korosztályok, valamint az amatőrök és profik összecsapása idén is sok izgalmat tartogat, a tavalyi győztes pro válogatottból mindenesetre most is ott találjuk Jakobi Andrást, Lugosi Tamást és Szigeti Csabát, a második helyezett dobogós férfi válogatottból Rózsa Dávidot és Szeberényi Mátét, valamint a harmadikként végzett juniorokat: ifj- Sárközi Richárdot, Kemény Kevint és a tavaly egyéni legjobb stroke play eredményt elérő Závaczki Bálintot is.




A versenykiírás alapján, az  első forduló minden csapat négy egyéni stroke play eredményéből a három legalacsonyabb számít majd az erősorrend felállításakor. Ez alapján, a két legalacsonyabb stroke eredményt hozó csapat, továbbá a 3-4. (férfiaknál az 5. is) csapatok játszanak majd egymás ellen két single és egy foursome match play-t.
Szombaton 9 órakor indul a stroke play verseny a Lugosi tamás - Závaczki Bálint - Rózsa Dávid alkotta flight-tal.” – számolt be a Magyar Golf Szövetség.

Ez történt a tavalyi bajnokságon. VISSZATEKINTŐ CIKKÜNKET ITT OLVASHATJÁK!

(
Főkép: Tátrai Béla)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés