LGT: Az aranykezű Zénó



Léb Balázs és Alan Burton nyerték a fődíjakat
 
Csendes eső, remek társaság, igazi golf-hangulat, így foglalhatnánk össze a Lugosi Golf Tour záró fordulóját, amely ismét színvonalas volt. A magyar Old Course-on (Kisoroszi) rendezett finálé igazi tűzijátékot hozott, ahol többek között kiderült, kik nyerték a 2 db négynapos ciprusi golfutat.

„Többeket az esős előrejelzés tartott otthon, de bánhatják, hiszen hihetetlen volt a hangulat. A Magyar Golf Club kitett magáért: a pálya csodálatosan elő volt készítve, a greenek a korábbi homokozás miatt hihetetlen jó minőségűek voltak. Azt kell, hogy mondjam, a pálya ismét csúcson van, így biztatok mindenkit, hogy amíg az idő engedi, látogasson el Kisorosziba – kezdte beszámolóját Lugosi Balázs.

Visszatérve a versenyre:

Nagyszerű játék és izgalmas végjáték jellemezte a napot. Ezután az ünnepélyes eredményhirdetésre került sor, melynek keretében a győztesek nagy ováció közepette vehették át az értékes nyereményeket és akasztották nyakukba az érmeket.

A záró fordulót Koller György nyerte, míg nettóban Le Viet Cuong (Férfi), Nguyen Thi Nguyet (Női), Zsimán Lebovics Zénó (Junior) és Koplányi Tibor (Szeniror) örülhetett a legjobban.
Majd következhetett a nap fénypontja, a sorsolás. Az „aranykezű” Zsimán Lebovics Zénó húzta ki a neveket. A legszerencsésebb Léb Balázs és Alan Burton voltak. Érdekesség, hogy tavaly is Balázs vihette el az egyik fődíjat.

Gratulálunk minden díjazottnak és nyertesnek!”


A TELJES EREDMÉNYSOR ITT!

(
Képek: Facebook/Lugosi Golf Iskola/Szabó Péter)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés