Berkenyei Daniella emelte a tétet



Elérhető a 13. hely

A csütörtöki, kedvezőtlen időjárást követően pénteken sokkal jobb körülmények fogadták az EGA Ladies' Club Trophy csapatait Balatonudvariban, ami már a score-okban is megmutatkozott. Általánosságban elmondható, hogy 5-8 ütéssel, vagy akár nagyobb arányban múlták felül a csapatok az előző napi eredményüket. Ma már két mínusz is született (Caroline Sturdza, Hendrika Labsch).



Berkenyei Daniella
előtt le a kalappal. Olyan volt, mint egy jó bűvész, mindig képes valami újat mutatni, ahogy tette ebben körben is. Sérüléséből visszatérve, a nyitónapon még saját bevallása szerint is visszafogta magát, hogy ne terhelje túl a könyökét. Emellett szerette volna megtudni, hogy érez-e még fájdalmat. Nagyszerű volt, hogy semmilyen nehézséggel nem szembesült, ezért bátrabb játékot vállalt fel, aminek meg is lett az eredménye.

Az első naphoz hasonlóan, Daniella szállította a legalacsonyabb magyar ütésszámot és célját teljesítve single score-t (79) játszott úgy, hogy két szakaszt is letriplázott. Azonban - őt ismerve - tovább szeretne faragni belőle.



Jaczkovics Emma
– az előző gyengécskébb napját követően-, ma egy biztonságit játszott, amivel 8 ütéssel túl is szárnyalta csütörtököt (84), ám a single score-hoz mindenképp kicsit támadóbb és bátrabb felfogásban kell pályára lépnie holnap.

Felejthető kört teljesített a csapatkapitány Batta Krisztina, aki viccesen meg is jegyezte, hogy lehet, már szél nélkül nem is tud játszani, hiszen annyira hozzászokott az utóbbi napok, - lassan hetek – szeles versenykörülményeihez.  De félre a tréfával… Újdonsült szenior bajnoknőnk ma nem igazán érezte a ritmust, de őt ismerve és a statisztikát látva, a harmadik napon hozza majd a legjobb formáját.

Amire valljuk be, szükség is lesz, ha a Pannónia csapata meg akarja kaparintani a 13. helyet. Jelenleg a 15. helyet foglalják el a lányok, 5 ütés hátrányban a kívánt pozíciótól. Ria, Ria!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés