Brutálisan erős mezőny az EGA versenyen



 
Ismét Magyarországra figyel az európai golfvilág, hiszen október 3. és október 5. között rendezik meg a Balaton Golf pályáján az EGA Ladies' Club Trophy-t. A 2018-as Klubcsapat Bajnokság megnyerésével, a Pannónia GCC hölgy játékosai - Batta Krisztina, Berkenyei Daniella és Jaczkovics Emma - kapták meg a lehetőséget, hogy képviselhessék szeretett klubjukat, illetve Magyarországot.




A nevezési listát elnézve igencsak erős mezőny gyűlt össze. 17 klub 50 játékosa küzd a három napos stoke play versenyen (2 legjobb eredményt veszik számításba, szerk.!) a minél jobb helyezésekért. A németek két klubbal, míg a szlovén Bled GC 2 fős csapattal érkeztek Balatonudvariba.

A mezőny fele pluszos hcp-s, míg mi ezen a listán a hátsó régióban vagyunk, így nem lehet más kitűzött célja a csapatnak, mint a tisztes helytállás. Persze a sportban a labda mindig gömbölyű és nem a hcp-k játszanak, hanem a játékosok. A kék elütő és a viharos szél igencsak próba elé állíthatja a résztvevőket. Hajrá Lányok!




Ma délután kapitányi értekezlet, csapatfotózás, majd a hivatalos megnyitó szerepel a programban. Holnap pedig 8:30-as kezdéssel elstartol az EGA Ladies' Club Trophy.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés