A Highland ismét dobogón ünnepelhetett



Remek párosítás volt a siker kulcsa

A hétvégi Magyar Klubcsapat Bajnokság egyik nagy meglepetését a Highland Golf Club csapatai produkálták, ugyanis bruttóban a nagyok mögött a 4. helyet, míg nettóban az ezüstérmes pozíciót szerezték meg.

A tavalyihoz hasonló elánnal és elszántsággal készült a Highland Golf Club az idei seregszemlére, aminek meg is lett az eredménye.



„Nagyon örülünk, hogy zsinórban már a harmadik Klubcsapat Bajnokságon vehettünk részt – kezdte B. Kiss Gergely, a "B" csapat kapitánya. Ismét fantasztikus volt átélni azt a légkört, ami egy ilyen nagytornát jellemez. Drukkoltunk, szurkoltunk egymásért. A párok teljes összhangban voltak és jól kiegészítették egymást. Nagyon büszke vagyok mindenkire, mert remekül helytálltak és kihoztuk a maximumot a tornából. Azt gondolom a bruttó 4., illetve nettó második hely önmagáért beszél.

Kiemelendő eredmények a bruttó csapatból: Vu Peti - Gratzl Feri első játéknapon (foursome) az első kilencen +1-el fordultak, Fülöp Gergő – Sántha Laura a második kilencen 0 –val jött le köszönhetően a 14-es szakaszon szerzett eagle-nek (green és 1 putt J) és egyből utána a 15-ösön egy nehéz helyzetből szerzett birdie-nek.

A második napon betegségek ellenére is mindent beleadva teljesítettek a párok (77-78-78). Ezen a napon Lehoczky Fanni – Varga Dani páros teljesítették 77 ütésből a 18 szakaszt.

Nettóban Koós Jani - Novák Boti páros játékát is szeretném kiemelni, akik rendkívül jól teljesítettek a második napon az első kilencen (a 10-es teeről indulva) +1-el fordultak. Acél Andi pazar 100 méteres ütése az 1 szakaszon, amikor egyből a lyukba ütött (birdie) is a felejthetetlen élmények közé tartozik.

Csapataink nevében ezúton is köszönjük a Highland vezetésének, a Pro-knak és a szülőknek a támogatást! Bízunk benne, hogy jövőre hasonlóan sikeres csapotokkal mérettethetjük meg magunkat a Klubcsapat bajnokságon!”



"A" csapat:
Fülöp Gergő, Sántha Laura, Gratzl Ferenc, Vu Péter, Lehoczky Fanni, Varga Dániel

"B" csapat:
Koós János, Novák Botond, Acél Andrea, B Kiss Gergely


(Fotó: MGSZ/Szabó Péter)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés