Micsoda debütálás



„Bohács Angyalai” aranyba borultak

Már a 2018-as Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumában is olvashattatok egy hosszabb interjút, az akkor még golfos berkekben kevéssé ismert Movik Gabriellával, ám azóta nagyot fordult vele a világ. Elszántságával és szorgalmával új ajtók nyíltak meg előtte, melynek egyik ékes bizonyítéka, hogy első Klubcsapat Bajnokságán a Pannónia GCC #2 nettó csapatának tagjaként a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett, tette mindezt egyik kedvenc pályáján, Balatonudvariban. 


„Nekem ez volt az első ilyen tornám, szóval nincs viszonyítási alapom. Összességében nagyon jól éreztem magam és egyedi, feledhetetlen élmény volt a klubomat képviselni. Bár a golf inkább egyéni sport, itt összefogtak a csapattagok és nem hétköznapi játékformákat próbálhattunk ki.

- Jó volt a hangulat és jó lett volna ezen még több golfozóval osztozni.
- Jobb, hogy jövőre a kiírás újra lehetővé teszi majd a nagyobb létszámot.
- Legjobb, hogy bár szoros volt a verseny, mindenki inkább a saját klubjáért játszott, mint a másik ellen.

A pályát és a panorámát imádtam, itt nem lehet szomorú az ember és ifj. Tringer László, mint mindig, most is „udvari”-asan bánt velünk.


Hálás vagyok, hogy ott lehettem és a pont az i-re az volt, hogy csapattársaimmal (Bohács Angyalai) megnyertük a nettó aranyat!”

Pannónia GCC (nettó #2:
Földházi-Nagy Zsófia, Movik Gabriella, Dr. Erdei Éva és Dr. Bohács Zsolt

(Főkép: Szabó Péter)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés