4 csapattal támad a Pannónia



Nagy harc volt a részvételért
 

Lapunk megkeresésére, Szeberényi Máté adott tájékoztatást a Klubcsapat Bajnoksággal kapcsolatban. Máté reméli, hogy csapataik idén is sikeres szerepelnek és a torna, a versenykiírás megváltozása miatt, nem veszíti el - az elmúlt években tapasztalt - nagyszerű hangulatát.

„A célunk minden évben az, hogy a lehető legerősebb összeállításban tudjunk részt venni a versenyen. Az elmúlt szezonokban ez az elv győzelmekkel párosult, ami büszkévé tesz játékost és Klubot egyaránt, ráadásul a Klub egy extra ranglistaverseny rendezési jogot is nyer a győzelem presztízse mellé.

A Pannónia taglétszáma évről-évre növekszik, a játékosaink pedig – legyen szó juniorokról, felnőttekről vagy szeniorokról – folyamatosan fejlődnek, így egyre nehezebb bekerülni a csapatba.
Különösen igaz ez az idei versenyre, hiszen a versenykiírás megváltozott, így a legnagyobb és egyben legeredményesebb Klub nem nevezhet annyi játékost, mint a korábbi években. Reméljük, hogy csapataink idén is sikeresen szerepelnek majd és a Klubcsapat Bajnokság nem veszíti el az elmúlt években felépített varázsát.”

Bruttó csapatok

I. Zilahy Csaba, Stöllinger Viktor, Ifj. Sárközi Richard, Magyar Krisztián, Rózsa Dávid, Ralph Müller
II. Kemény Kevin, Benke Ákos, Závaczki Bálint, Károly Ádám, Somogyi Bence, Jaczkovics Emma
 
Nettó csapatok

I. Stern Lea, Reska János, Wieser-Takács Zsuzsa, Kecskés Kornélia
II. Földházi-Nagy Zsófia, Movik Gabriella, Dr. Erdei Éva, Dr. Bohács Zsolt


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés