„Kell pár nap, hogy feldolgozzam”



Kicsi kellett volna a bravúrhoz

Sajnos Lugosi Tamásnak (-3, +1, -6, +5) sem sikerült továbbjutnia a European Tour kvalifikáció következő körébe (Stage 2), pedig minden esélye megvolt rá a fantasztikus harmadik napi (-6) játéka után. Ez azért is fájó, mert talán soha ilyen közel még nem járt ehhez. Tomi természetesen el van kenődve egy kicsit, ugyanakkor nagyon hálás, hogy ennyien szurkoltak neki.




„Nagyon csalódott vagyok… Az a baj az ilyen típusú versenyekkel, hogy csak a továbbjutás számít és még a pénznyeremény sem enyhít az elkeseredésen. Most nagyon nehéz pozitívnak maradnom, de ez van, el kell fogadnom az eredményt. Sajnos, a reggeli indulások kifogtak rajtam. Fejben nem tudtam összerakni a játékomat. A legjobb, amit tehetek, hogy levonom a tanulságokat.

Még egy versenyem van idén, a Cseh Tour utolsó fordulója október elején. Mindent megteszek, hogy addigra túltegyem magam ezen a tornán és a megfelelő állapotban álljak elütőre.

Köszönöm szépen azoknak, akik gondolatban velem voltak és szurkoltak nekem. Sok kedves SMS-t és kommentet kaptam a harmadik nap után. Nagyon jól estek!”
 

Fel a fejjel Bajnok!
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés