William Curley nyerte a Manager Cup-ot



XIV. Manager Kupa 2019 Golf Verseny és Társasági Nap: bruttó kategóriában az ír William Curley nyert

Ha szeptember, akkor Manager Kupa is. Már szinte hagyománnyá vált, hogy Hovánszky László (a METSPA vezérigazgatója) és Bárány István (a Perla Service igazgatója) megszervezi ezt a színvonalas versenyt, sok meghívott vendég részvételével. Idén, szeptember 15-én, vasárnap rendezték meg az alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Club-ban a már hagyományosnak mondható Manager Golfkupa és Családi Napot. Nagyon jól szervezett golfversenyt és egy igen színvonalas családi napot is élvezhettünk egy időben. A küzdelem az élelmiszeripari cégek értékes ajándékaiért is folyt, és természetesen a golfkupákért és a dicsőségért.

A verseny napos, meleg, szinte nyárias időben zajlott, nagyon jó minőségű golfpályán. 9 és 10/11 óra között indultak a hármas flightok, összesen végül 81 játékos kezdett el játszani (3-an ragadtak várólistán), 22-vel többen, mint tavaly. A verseny rangját jelzi, hogy játszott pl. Kecskés Kornélia, Rózsavölgyi János, Stern Péter, Gágyor Gábor, Rózsavölgyi János, Dr Váczi János, Pacziga István, Dudás Károly, Ralph Müller, Gratzl Ferenc, Németh Attila, Lajtai Péter, és még többen is a régóta golfozók közül.

Bárány István szervezésében egészen egyedülálló és színvonalas programokat élvezhettek a meghívott vendégek: Jaguar és Land Rover gépkocsi bemutató és tesztvezetés, gyerekprogramok (volt légvár, rodeó-bika, elektromos kisautók, íjászat, air soft lövészet, versenyautó szimulátor), jóslás, sorselemzés, ékszerbemutató, sminkelés, arcfestés és henna készítés, szépség és bőrápolási tanácsadás, MetLife egészségügyi alapszűrés.

Briglovics Boróka, Mujahid Tomi, Hahn Roland, Jakobi András, Böndicz Gergő, Eiring Kristóf golfoktatók tanították meg a golf alapjait, akinek tetszett, az ezután pedig óránként részt vehetett a kezdők golfversenyén. Pályatúra, golfautó-vezetés is volt a programban.


Reggeltől egészen délutánig fogyaszthatták az ételeket a vendégek és a játékosok a klubház éttermében, a gazdag ételválasztékkal megrakott svédasztalokról, kóstolhattak fagylaltokat, réteseket és egyéb édességeket. A koktélokról a Zwack koktélbár gondoskodott. Örömmel találkoztunk többek között Szeberényi Máté (A Pannónia csapat vezetőjével), Hahn Roland, Jakobi András, Böndicz Gergő, Eiring Kristóf és Szigeti Csaba golfoktatókkal, Kovács Ági olimpiai bajnok úszóval, Serdült Orsolyával (Miss World Hungary 2009), Jaksity Kata volt modellel és TV-s műsorvezetővel, Molnár György üzletemberrel, Rack Györggyel és a többiekkel. Több médium is jelen volt az eseményen.

A versenyzők 12 óra után folyamatosan érkeztek be és 16 órakor volt az eredményhirdetés. Az eredmények a következőek lettek:
 
Bruttó:
William Curley, Dr Váczi János, Zsoldos Botond
Nettó Férfi A (0-13,9 hcp):
William Curley, Reska János, Zsoldos Botond
Nettó Férfi B (14,0-36,0 hcp):
Stofa György, Shaoshan Wang, Ilija Jovanovic
Nettó Szenior:
Nagy Tibor, Gratzl Ferenc, Koós János
Nettó Női:
Dr Kovács Hedvig, Mag Judit, Thu Huong Luu Thi
Nettó Junior:
Ádány Balázs, Mutsy Péter, Novák Botond


Dr Horváth Dávid


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés