Virágé a bronz, Rózsa a döntőben!



Szoros csaták, nagy győzelmek

Szombat délután igazi ki-ki csaták zajlottak a pályán. Minden szem az elődöntőkre (Timothy Zwirner – Zilahy Csaba, Rózsa Dávid – Laurentz Ockers), valamint a bronzmeccsre (Sándor Virág – Movik Garbriella) szegeződött. Örömhír, hogy lesz magyar a férfi döntőben a Pannónia Junior Akadémia játékosa, Rózsa Dávid révén.



A papírformának megfelelően a mezőny két legerősebb játékosa a már említett Rózsa Dávid (4/2 Laurentz Ockers), illetve Timothy Zwirner (3/2 Zilhay Csaba) jutott a döntőbe, míg a bronzért a két alulmaradt játékos Laurentz Ockers – Zilahy Csaba küzd.

Alsóház (1-4.)

Greff Bálint
Hideg János 1/0
Meznerics Gergely – Baldauf László 2/1

Ha már bronz! A hölgyek versenyében délután tartották az összecsapást Sándor Virág és Movik Gabriella között, amelyet a Golfiesta játékosa (Virág) nyert meg magabiztosan (6/5). Gratulálunk! Sőt egy Fair Play díjat is kiérdemelne Virág a szerzett 3. helye mellé, ugyanis Gabi kifejezett kérése volt a mai játék, mivel holnap jelenése van a Pannonia Manager Kupán.

A nőknél vasárnap Kiss Polett Karolina – Berkenyei Daniella finálét rendeznek.

A junioroknál az elődöntőben igazi presztízs csata folyt Sárközi Ricsi – Somogyi Bence, valamint Kovács Alex - Fülöp Gergő között. Mindkét összecsapás 4/3-as eredménnyel zárult. Fülöp Gergő fináléba jutása borítékolható volt, ám Samué már bravúr kategória, ugyanis egy kiváló formában lévő Sárközi Ricsit sikerült legyőznie. Az alsóházban pedig rájátszásban dőlt el, hogy kik játszhatnak az 5. helyért (Károly Ádám – Kemény Kevin).

Eredmények:

Felsőtábla (1-4.)
Sárközi Ricsi – Somogyi Bence (4/3)
Kovács Alex – Fülöp Gergő (4/3)

Alsótábla (5-8.)
Károly Ádám – Benke Ákos Playoff
Kemény Kevin – Rózsa Dani Playoff


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés