Kialakult a Final Four!



Délután kiderül, kik jutnak a fináléba

Sok kérdésre választ kaptunk szombat délelőtt. A férfiaknál és a junior fiúknál is kialakult a Final Four mezőnye, kora estére pedig az is kiderül, hogy kik játszanak a 2019-es Match Play címekért. A hölgyeknél ma délután már a bronzmeccset rendezik.

A férfiaknál nagyon szoros meccsek zajlottak a legjobb helyekért. Timothy Zwirner (5/3 Meznerics Gergő) és Laurentz Ockers (6/5 Hideg János) viszonylag könnyedén jutott a TOP 4-be, addig Rózsa Dávid (1/0 Baldauf László) és Zilahy Csaba (3/1 Greff Bálint) hatalmas küzdelem árán. Kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak majd az összecsapások! Hajrá magyarok!

Felső 4-es (1-4. hely)
Timothy Zwirner (+1,6) – Zilahy Csaba (5,2)
Rózsa Dávid (2,4) - Laurentz Ockers (2,7)

Alsó 4-es (5-8. hely)
Hideg János – Greff Bálint
Baldauf László – Meznerics Gergely
Magyar Krisztián – Törőcsik Attila

9-16. hely
Kócs Olivér – Székely Tamás
Mike Wynn – Kürti Péter
Huszti György – ő továbbjutott ellenfél nélkül

A junioroknál Kovács Alex és Kemény Kevin összecsapása volt a legszorosabb. Alex csupán egy nüánsznyival bizonyult jobbnak Kevinnél. A Top 4-be végül Sárközi Ricsi (4/3 Károly Ádám), Kovács Alex (1/0 Kemény Kevin), Fülöp Gergő (4/3 Rózsa Dani), Somogyi Bence (6/4 Benke Ákos) került.

Délutáni összecsapások:

Felsőtábla (1-4.)
Sárközi Ricsi – Somogyi Bence
Kovács Alex Fülöp Gergő
 
Alsótábla (5-8.)
Károly Ádám – Benke Ákos
Kemény Kevin – Rózsa Dani


Női mezőny

Ahogy az várható volt az esélyesebbek győztek szombat délelőtt a hölgyeknél, így körmérkőzések után biztossá vált, hogy vasárnap Kiss Polett Karolina – Berkenyei Daniella összecsapáson dől majd az elsőség sorsa. Ám ma délután is akad ok az izgalomra, ugyanis Movik Gabriella (15,8) – Sándor Virággal (14,8) mérkőzik a bronzért.

Délelőtti eredmények:
Berkenyei Daniella - Movik Gabriella 2/1
Kiss Polett Karolina – Sándor Virág 2/1


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés