Papírforma eredmények a nyitányon



Egy legénynek sikerült fordítani

Nem született meglepetés a Nyílt Magyar Match Play Bajnokság nyitónapján, már ami az eredményeket illeti. Szinte kivétel nélkül az esélyesebbek győztek, egyedül a hazai pályán játszó szenior válogatott golfozónak, Hideg Jánosnak (9,6) jött össze egy kisebbfajta bravúr Magyar Krisztián (7,1) ellen. Sajnos kisebb-nagyobb félreértések miatt az „izgalmak” nem a pályán zajlottak.

A négyfős hölgyek mezőnyében körmérkőzést rendeznek a hétvégén és a legtöbb pontot gyűjtő játékosok jutnak a döntőbe. Első körben, ahogy az várható volt, Berkenyei Daniella és Kiss Polett Karolina hozta a győzelmet. Holnap Kiss Polett Karolina – Sándor Virág, valamint Berkenyei Daniella – Movik Gabriella összecsapást rendeznek.

A WAGR pontokat érő férfi bajnokságban adódott egy kisebb félreértés, ugyanis Rozman Péter nem jelent meg a Timothy Zwirner elleni összecsapáson, mint utólag kiderült, már korábban lemondta a részvételét, de a levele nem érkezett meg, így startlistára került. A másik hasonló hír, miszerint dr. Takács János ugyanakkor nevezett, de mivel kategóriájában (szenior férfi) ő volt az egyetlen jelentkező, kategóriáját megszüntették, így nem indulhatott.

Reméljük a szombati játéknapon már a résztvevő játékosok okozzák az izgalmakat, ugyanis kialakult a felső és az alsó 8-as tábla. Mutatjuk a párosításokat:

Felsőtábla összecsapásai (szombat délelőtt)

Timothy Zwirner – Hideg János
Rózsa Dávid – Baldauf László
Laurentz Ockers – Meznerics Gergely
Greff Bálint – Zilahy Csaba

Alsótábla (szombat délelőtt)

Rozman Péter – Magyar Krisztián (Krisztián a győztes, mivel Rozman nem indult a versenyen)
Kócs Olivér - Wynn Mike
Kürti Péter – Székely Tamás
Törőcsik Attila – Huszti György

A junior fiúk (WAGR) 10 fős mezőnye délelőtt pihent, ám délután 15 órakor ifj. Tálos Péter - Kovács Alex, valamint Károly Ádám - Novák, Botond összecsapást rendeznek. Róluk a későbbiekben beszámolunk! A győztes játékosok csatlakozhatnak majd a legjobb hat hcp-es játékosokhoz. Addig a vesztesek a 9. helyért játszanak.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés