Így is lehet csinálni: Szuperlatívuszok a MIDAM bajnokságról




„Nekem ez volt az idei év csúcspontja!”

Egy külön-kategóriát is hirdetett az MMAGE, férfiak és nők számára nettó strokeplay kiértékelésben. A hölgyek versenyében Fiserné Dr. Koplányi Eszter (75-73-75) állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, Dr. Lex Annamáriát és Hoang Thu Dungot megelőzve.






HG Hogyan érezted magad a három nap alatt?

- A Tesla Universal 7. Magyar Mid-Amatőr Nyílt Golfbajnokság ebben az évben a legjobban szervezett és legzökkenőmentesebben lebonyolított több napos verseny volt, amin részt vettem. A kiváló hangulat mellett a játék is nagyon élvezetes volt, köszönhetően a flight-társaimnak.

Az időjárás, az előrejelzésekkel ellentétben nagyon jó volt, szerencsénkre az eső éjszaka, a „pihenőidőben” esett. A pálya minőségéről pedig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Ki merem jelenteni, hogy jelenleg Magyarországon ez az etalon. Az éjszakai esőzések nem hagytak nagyobb nyomot, szinte száraz volt a fairway is.

Mindenképp tanulságként szolgálhat más versenyek lebonyolításához, hogy így is lehet csinálni!


HG Miként vélekedsz a teljesítményedről, hiszen nettóban a dobogó legfelső fokán ünnepelhettél?

- Jelenleg az életemben nem az első helyen szerepel a golf, gyakorlásra nem marad idő. Egy hónapban egyszer-kétszer jutok csak ki a golfpályára, akkor is csak versenyeken veszek részt. A golf számomra most a kikapcsolódást, a feltöltődést jelenti és az eredmények kevésbé fontosak.

Ezt a tényt támasztja alá, hogy a MidAm Bajnokság előtt augusztus elején a Nyílt Magyaron fogtam ütőt a kezembe. Mindezek fényében elégedett vagyok, hogy a HCP-m körüli eredményt tudtam játszani. Bár tegyük hozzá, hogy figyelmetlenség miatt (rossz ütőt vettem elő a bagből, 40 cm-es puttok mentek mellé…) minimum 3-4 ütés maradt ott minden nap a pályán…

HG Mi vár rád még ebben a szezonban?
- Október 5-én szeretnék részt venni a MidAm ranglista versenyén, lehet hogy még Zalacsányba is lenézek egyszer, és elképzelhető, hogy nekem az lesz az idei év utolsó golfozása.

Télen a Lehoczky Gábor által szerevezett indoor versenyen ott akarok lenni, mert nagyon jó a hangulat és a közösség, majd januárban - több éves kihagyás után - ismét megyek a Dibusz Laci által szervezett török útra is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés