Előre és tovább!

 



 

Lugosi Tamás nagyon motivált

2019-es profi bajnokunk, Lugosi Tamás 77 ütésből fejezte be a Slovak Open második napját, így összességében par felett tíz ütéssel (+6, +4) a T22. helyen végzett. A magyar játékos nem volt kifejezetten elégedett a játékával, ugyanakkor nem is csalódott, tisztában van azzal, hogy min kell javítania ahhoz, hogy a European Tour kvalifikációra csúcsformába kerüljön.

„Sajnos nem úgy sikerült ez a verseny, ahogyan azt elterveztem... A felkészülésemre nem lehet panasz, a szokásos oktatási munka mellett bele tudtam tenni a megfelelő mennyiségű edzést. Első nap nehezen indult el a játékom, második nap nálam egyáltalán nem megszokott módon 3db 3 puttom is volt és elment a bizalmam a rövid puttoktól, így néhány birdie lehetőségemet sem tudtam értékesíteni. Viszont az utolsó lyukat birdie-vel zártam :)




Elképesztő volt látni akcióban egy PGA Tour játékost Rory Sabbatini személyében (aki egyébként győzött szerk.!) Jó volt látni miben kell fejlődnöm! Keményen fogok dolgozni, hogy visszatérjenek a mínuszos eredményeim!

Köszönöm a drukkolást és támogatást!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés