In Memoriam Komjáthy Attila



Párosok versengése Tatán

A nagy tradícióval bíró Építész-Mérnök Kupával indította útjára őszi szezonját a tatai Old Lake Golf Club. Az idei évtől a versenyt Komjáthy Attila építészmérnök alapító és a tatai klub örökös tagjának emlékére Komjáthy Attila Építész - Mérnök Golf Kupára nevezték át. A verseny előtt Varga Csaba tartott megemlékezést – számolt be lapunknak dr. Bábos Réka, a klub igazgatója.

A szombaton immár 20. alkalommal megrendezett viadalon a Texas Scramble játéké volt a főszerep.  

„Bár az esős időjárás-előrejelzés miatt aggódtunk egy picit, mint utólag kiderült, feleslegesen. A csapadék bár fél 12 és fél 1 között megérkezett, előtte és utána szép napos idő uralkodott.

Izgalmakban és értékes nyereményekben ezúttal sem volt hiány. Az abszolút versengést a Vass Lajos – Vass Laura párosa nyerte, míg a „legjobb építész” kategóriában Komjáthy Gábor – Magyar Tibor duója diadalmaskodott, míg a pro kategóriát Marton András – Puskás András nyerte.  A nettó győztes ezúttal Zink Flóra – Zink Laura kettőse lett.




Jó hangulatú, pörgős megmérettetésen vagyunk túl. Büszkék vagyunk arra, hogy ez már a 20. Építész-Mérnök Golf Kupa volt, amely a Húsvét Kupa mellett a második legrégebbi versenyünk. Most pedig nagy tornák egész sora vár ránk. Rögtön itt van a Match Play Bajnokság, amire kedd éjfélig lehet nevezni! Majd következik a 30. Magyar és Nemzetközi Szenior Bajnokság, amely minden eddiginél több játékost vonzott.”

Bruttó:
Vass Lajos – Vass Laura
Legjobb Építész: Komjáthy Gábor – Magyar Tibor
Legjobb Pro: Marton András – Puskás András
Nettó győztes: Zink Flóra – Zink Laura


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés