Szabályismereti oktatás és vizsga a Highlanden



Szeptember 14., szombat

Kedves Játékosok! Az új golfszabályokra való átállás miatt a tavaly megszokott – EGA-kártyákhoz szükséges – szabályelméleti oktatást és vizsgáztatást a Magyar Golf Szövetség (MGSZ) és a klubok közös szervezésében újraindítják! Új EGA kártyákat tehát már csak a sikeresen szabályvizsgát tett játékosoknak ad ki az MGSZ. Ezen kártya birtokában jogosult a játékos HCP-módosító versenyen való részvételre.



A Budapest Highland Golf Club 2019. szeptember 14-én, szombaton 10 órakor szabályelméleti tanfolyamot és vizsgát szervez, amire a klub recepcióján lehet jelentkezni.

Az oktatást és vizsgát az MGSZ hivatalos bírója fogja tartani.

Előzetesen a vizsgára való felkészülést segíti, ezek ismerete elvárt a sikeres vizsgán:

- A golf szabályai (érvényes 2019. január 1-től) szabálykönyv – beszerezhető a klub recepcióján.

- Oktatási segédanyag – a tanfolyamra jelentkezettek közvetlenül megkapják 2019. szeptember 3. után.

Az oktatás és a vizsga összesen 5 órából áll (2 óra elmélet, 2 óra gyakorlat, valamint 1 óra vizsga.) A vizsga az előzőekhez hasonlóan egy tesztlap kitöltése lesz. A vizsga letételéhez kötelező az oktatáson való részvétel! (Csak vizsgára külön nem lehet jelentkezni!) Egy tanfolyam indításához min. 5 fő részvétele szükséges.

Az oktatás és a vizsga: 9.900 Ft/fő.

A vizsgaíveket, tesztlapokat a bíró magával viszi és ezek segítségével a vizsgát lebonyolítja.  A vizsgázók kiértesítését az eredményről is a tanfolyamot tartó bíró fogja végezni.

A vizsgázottak névsorát a Magyar Golf Szövetség nyilvántartja, és EGA-kártyát már csak nekik fog a jövőben kiállítani.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés