Mid-Amatőr Bajnokságra fel! – Közel 120-an jelentkeztek


Lenyűgöző kísérőprogramok

Eddig 14 ország közel 120 játékosa jelezte részvételét a Tesla Universal 7. Magyar Mid-Amatőr Golfbajnokságra, mely 2019. szeptember 6-8 között kerül megrendezésre a Zala Springs Golf Resortban.

A környékbeli országokon kívül Angliából, Írországból és olyan számunkra egzotikusnak számító országokból is érkeznek, mint Kanada, vagy éppen Törökország.

A mezőny erősnek ígérkezik, hiszen a 24-es hendikep limit már nem is mérvadó tekintettel a 11,1-es hendikep átlagra. Ugyanakkor sajnálatraméltó, hogy a mezőny kevesebb, mint 10%-a lesz hölgy a Bajnokságon és sajnos családi okok miatt nem tud indulni a tavalyi Nyílt Bajnoknő, Zuzana Bieliková sem. Hölgyeknél a legalacsonyabb hendikeppel a horvát Nina Banovic fog elütőre állni, míg férfiaknál Franz Prem és az már éppen MidAm korú Christopher Schön vezeti a hendikep sorrendet. A férfi mezőny erősségét mutatja, hogy az első 24 játékos hendikepje nem magasabb 5,0-nál, és az első 54 játékosnak single hendikepje van.

Nem csak a mezőny, de a Bajnokságot kísérő programok is erősek ígérkeznek.
Pénteken este Duska Sándornak köszönhetően DiVino Borkóstolóval ünneplik meg a Mid-Amatőrök a bajnokság első napját, majd másnap a CUT-ra és a startlistára való várakozás izgalmait egy grill vacsorával, valamint Jónás Balázsnak köszönhetően a The Box Donuts fánkpartival enyhítik. Az esti lazításra a Radio Live Zenekara siet segítségre. A harmadik napon a beérkező játékosokat Sunday Brunch fogadja, majd koradélután az eredményhirdetés, melyre az Ízműves finom kolbászait, finom borokat, az Elli Szépségszalon masszázsutalványait, a Birdland Villapark szállásutalványait és természetesen a bajnokoknak és ezüst- illetve bronzérmeseknek járó csillogó kupákat vehetik át a díjazottak összesen 4 kategóriában.

A Bajnokság teljes ideje alatt a Tesla Universal kollégái és tesztautói a golfozók és kísérőik rendelkezésére állnak tesztvezetés céljából, melyhez előregisztrációra lesz szükség.

Nevezni még 2019. szeptember 4-én 16:00 óráig lehet erre a linkre kattintva:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés