Sárközi Ricsi a padlóról állt fel




Most pedig, mint az egyik nagy esélyes utazik Balatonudvariba
 
Holnap elstartol a 41. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság, amelynek a Balaton Golf ad otthont. Ott lesz a mezőnyben az elmúlt időszakban remeklő ifj. Sárközi Ricsi is, aki egészen mélyről kapaszkodott vissza és lett az egyik (titkos) esélyese a Magyar Open-nek.

„Nehéz időszakot is átélt, de az elmúlt hetek jó formája miatt már mosolygósan, teli önbizalommal várja a bajnokságot Ricsi – kezdte beszélgetésünket az édesapa – Mindenki láthatta, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a szezon kezdete óta. A Magyar Kupán elszenvedett fiaskó után teljesen összetört, majd onnan fokozatosan felépítve magát messzebbre jutott, mint az eddigi szezonokban.

Ott lehetett a Young Masters csapatban, ahol a szövetségi kapitány, Hahn Rolanddal közösen a putt-ját összeraktuk, amit ő egy -3-as score-ral hálált meg az utolsó napon. Majd a versenyt követően már a felnőtt válogatott mezében volt jelenése, ahol fiatal kora ellenére a csapat legjobbja volt!

Az elmúlt hetek sikerei megadták neki az önbizalmat és motivációt a továbbiakhoz.

Egyszerűen szeretné élvezni a játékot a hétvégén, már nagyon ki van éhezve, ugyanis a héten rápihentünk a bajnokságra. Alig várja, hogy ismét versenyezhessen és kergethesse birdie-ket és a par alatti eredményt!”




banner ugynoksegi v2 260px

Keresés