+3 volt ma a sláger!



Biztatóan kezdett a magyar csapat

Az elmúlt hetekben mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről beszámolhattunk, ugyanis ezek a versenyek magyar részvétellel zajlottak. Most azonban egészen új szintre lépünk: Elkezdődött a 2019-es Young Masters! Már az első napi score-okat böngészve látható, ez egy teljesen más kávéház.

Csütörtök reggel fél nyolc után nem sokkal elstartolt a 16 éven aluliak legnevesebb és legnagyobb rangú európai megmérettetése (egyéni és csapat Eb). Erre a versenyre minden ország válogatottjába bekerülni már önmagában is igen komoly dicsőség. Itt vonulnak fel ugyanis Európa országaiból a legjobb versenyzők, egy igazi rangadó. Idén Berkenyei Daniellát, Jaczkovics Emmát, Kötél Bencét és Sárközi Ricsit érte a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviselje.

A magyar EYM csapat tisztességesen helytállt az első játéknapon. Bizakodásra adhat okot, hogy a társaságban benne volt az even par lehetősége. Kötél Bence és Jaczkovics Emma például úgy játszottak +3-mat, hogy -1-gyel fordultak, míg Sárközi Ricsi a pálya első felén hozott +3-mat, míg a hátsó kilencen 0-át. Berkenyei Daniellában is szintén benne volt a jó score lehetősége, ám a második kilencen egy picit elvesztette a fonalat.


T41. Kötél Bence 75 (+3)
T41. Sárközi Ricsi 75 (+3)
T31. Jaczkovics Emma 75 (+3)
45. Berkenyei Daniella 79 (+7)


Summa summárum nem kezdtünk rosszul, a fiatalok szépen egyben tartották a score-jukat és még lehet keresnivalónk a középmezőnyben. A táblázatra rápillantva láthatjuk, hogy a 27 fős nemzetek versenyében (három legjobb eredményt veszik számításba) a magyar csapat jelenleg a 23. helyen áll, szorosan követve a belgákat, a finneket, vagy az oroszokat (Észtország, Bulgária, Görögország, Liechtenstein nem vesz részt, csak egyéniben!) Egy huszáros második körrel még bőven lehet esélyünk.




banner ugynoksegi v2 260px

Keresés