Indiana hozhatja az áttörést? (STARTLISTA+BEHARANGOZÓ)Új hajnal hasadhat

Már csak néhány óra van hátra és profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla elütőhöz áll az indianai French Lickben zajló Symetra Tour állomáson. A 225.000 $ összdíjazású háromnapos Donald Ross Classicon magyar idő szerint, 13.41-kor üt el a 10-es elütőről Gigi Stoll és Karah Sanford társaságában!


A nagy kérdés: Indianában végre fordulhat a kocka?


A Symetra Tour egyetlen magyar játékosa kedvező előjelekkel várhatja a hétvégét, ugyanis a tavalyi évben -1-es összesített score-ral, a T32. helyen zárta a tornát.

Örömhír, hogy csuklója egyre jobban van, így a szakmai stáb is bizakodó, hogy hamarosan a sérülése a múlté. Egy biztos, a honi golfozói társadalom egy emberként szorít, hogy végre Csicsinek kijöjjön a lépés és feljebb léphessen a tabellán a 41. helyről. A torna díjazása is ezt segítheti elő a maga 225.000 dollárjával, hiszen egy kiugró teljesítménnyel sokat lehetne keresni, és egyúttal előreugrani a rangsorban. Reméljük, a hétvégén végre sikerül ismét megmutatnia mi rejlik benne! Ria, Ria!


Az EREDMÉNYEKET ITT követheti!


További hír:

Lajtai-Rózsa Csilla, mint Symetra Tour játékos, az alább csatolt tájékoztatókat kapta az olimpiával kapcsolatosan az LPGA olimpiai felelősétől. Mutatjuk tájékoztatásul.

(Képek: Rózsa Csicsi Facebook)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
7
8
9
11
14
15
16
18
21
22
24
25
27
28
29
30
31banner ugynoksegi v2 260px


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés