Csicsiék bizakodóak!


Indianában végre fordulhat a kocka

Egy kisebb szünet után profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla ismét elütőre áll a Symetra Tour-on. A helyszín ezúttal az indianai French Lick, ahol a 225.000 $ összdíjazású Donald Ross Classicot rendezik meg július 11-13. Között.

A Symetra Tour egyetlen magyar játékosa kedvező előjelekkel várhatja a hétvégét, ugyanis a tavalyi évben -1-es összesített score-ral, a T32. helyen zárta a tornát.

Örömhír, hogy csuklója egyre jobban van, így a szakmai stáb is bizakodó, hogy hamarosan a sérülése a múlté. Egy biztos, a honi golfozói társadalom egy emberként szorít, hogy végre Csicsinek kijöjjön a lépés és feljebb léphessen a tabellán a 41. helyről. A torna díjazása is ezt segítheti elő a maga 225.000 dollárjával, hiszen egy kiugró teljesítménnyel sokat lehetne keresni, és egyúttal előreugrani a rangsorban. Reméljük, a hétvégén végre sikerül ismét megmutatnia mi rejlik benne! Ria, Ria!

Az EREDMÉNYEKET ITT követheti!

További hír:

Lajtai-Rózsa Csilla, mint Symetra Tour játékos, az alább csatolt tájékoztatókat kapta az olimpiával kapcsolatosan az LPGA olimpiai felelősétől. Mutatjuk tájékoztatásul.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés