Batta Krisztina mer nagyot álmodni: 2023-ban nemzetközi torna itthon?



Marisa Sgaravatti Trophy Magyarországon

A szenior női válogatott csapatkapitánya, ahogy megígérte, ambiciózusan halad céljai felé és szeretné a női golfot felhelyezni Európa térképére. Ma este minden kiderül az ELSGA (Európai Senior Hölgyek Golf Szövetsége) közgyűlésén, ugyanis a napirendi pontok között szerepel a 2023-as Marisa Sgaravatti Trophy magyarországi rendezése.

„Nagy vágyam teljesülne azzal, ha ez sikerülne és reményeim szerint a közgyűlés is zöld utat ad ennek a kezdeményezésnek és sportdiplomáciai sikert érhetünk el. A Magyar Senior Golfozók Társasága teljes támogatásáról biztosított.  A négy év múlva sorra kerülő európai golfesemény helyszíne a Robert Trent Jones Junior által tervezett Zala Springs Golf Resort lenne, amely infrastruktúrában megfelel a szigorú követelményeknek. Öröm, hogy a zalacsányi klub jelezte, hogy nyitott a dologra.

Szeretek nagyot álmodni és a tervem az, hogy a díjazottak igazi hungarikumként a Herendi Porcelánmanufaktúra termékeivel állhassanak a dobogóra!

Az esti közgyűlés egyebek mellett arról is dönt, hogy a jövőben a 6,5 alsó hcp korlátot, 6,0-ra csökkentik, így én is ott lehetnék a hazai rendezésű nemzetközi tornán. Emiatt és a lányokért is nagyon szorítok a mai napon!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés