Szétütés döntött a balatoni ranglistán



(kép: Tátrai Béla)

Gyönyörű nap, szuper greenek, izgalmas verseny. Így foglalhatnánk össze röviden a szombati Balaton Golf ranglista versenyét, ahol a névadó Silverine Lake Resort révén két szerencsés egy 250.000,- Ft értékű, 2 fő részére szóló tartózkodást nyert a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resortba!

A szombati ranglista megmérettetés igencsak népszerű volt, ahol bajnokok és ranglista specialisták egész sora állt az elütőre. Ott voltak többen a szenior válogatott játékosai közül, akik pár nappal ezelőtt történelmi sikert értek el a Monarchia Kupán.  

A balatoni rangadón megismétlődött a 2017-es Magyar Kupa döntő, amelyet a Balaton Golf versenyzői, Horváth Joe és Kötél Bence vívott, miután azonos eredménnyel zártak. A playoff-ot ezúttal is Kötél Bence nyerte, így ő emelhette magasba a bruttó győztesnek járó népművészeti korsót.



Emellett nettóban is értékelték a résztvevőket, akik szintén hasonló, ámbár kisebb korsókkal gazdagodhattak. Ráadásul az eredményhirdetés keretében kisoroltak két darab 250.000,- Ft értékű, 2 fő részére szóló tartózkodást a Hotel Silverine Lake Resortba! A Fortuna Magyar Krisztián és Véh Balázs mellett volt, akik természetesen nagyon örültek a nyereményüknek.

A TELJES EREDMÉNYSORT ITT tekinthetik meg!

Vasárnap is érdemes a Balaton Golf Club ranglista verseny résztvevőinek a balatonudvari golfpályát választaniuk, ugyanis 50%-os green fee kedvezményben részesülnek. Jó játékot!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés