Így kell bemutatkozni

 

- Hideg János értékelése -

Mint ismert, nettó csapatunk sorozatban az ötödik, addig bruttó csapatunk története első dobogóját szerezte a 20. születésnapját ünneplő Monarchia Kupán. A harmadik hely elérésében elévülhetetlen érdemei voltak az újonnan érkező, Baldauf Lászlónak és Hideg Jánosnak, akik fontos pontokkal járultak hozzá a történelmi sikerhez.
 
„Rettentően izgalmas, küzdelemmel teli első két nap után tudtuk, ha kiemelkedően teljesítünk az egyéni körben, akkor meg lehet a bravúr – kezdte értékelését Hideg János - Mindenki megpróbálta a lehető legjobb játékát hozni. Szerencsére ez nekem is sikerült, és ha a 12. szakasznál egy picivel okosabban és szerencsésebben játszom, akkor még közelebb kerülhettünk volna az elsőkhöz, akik között ugye szétütés döntött” – folytatta.
Nagyon büszke arra, hogy képviselhette a magyar trikolórt és reméli az Eb-n is ott lehet.
 
„Megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem a magyar szenior válogatott mezt viselve. Baldauf Lacinak külön köszönöm, hogy ideális partner, mentor volt. A verseny végére úgy érzem, hogy az egész magyar csapat összerázódott, emelkedett hangulatban, büszkén vártuk ezt a mindkét csapat számára kiemelkedő eredmény kihirdetését! Ki nem hagynám!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés