Bréking: Rózsa Daniék megcsinálták! (Értékeléssel)




A Pannónia Junior Akadémia játékosa oroszlánrészt vállalt (egyéni 5. hely), hogy csapata (Detroit Lakes) ott legyen az Állami Döntőben az Egyesült Állomokban a Kerületi (2A) Bajnokság győztesként. Rózsa Dani természetesen nagyon boldog volt a diadal után:

„A csapat összességében jól játszott (622: 311,311), így fölényesen nyertük meg kerültünk tornáját. Az elsődleges célt tehát teljesítettük, de a munka folytatódik és a győzelem lebeg a szemünk előtt az Állami Döntőn is!  Mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, ha győzni szeretnék. Dolgozik bennünk egyfajta bizonyítási vágy, hiszen tavaly mindössze egy ütéssel maradtunk le a bajnoki címről” – kezdte értékelését, majd a saját teljesítményére is kitért:

Az egyéni 5. hely teljesen rendben van, a 76-os és 81-es köröm jó főpróba volt a döntő előtt. Fontos, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, nem férnek bele a kilengések. Az egy másik kávéház lesz, ugyanis 8 kerület bajnok csapata lesz ott a kétnapos versenyen.

Izgatottam várom az Állami Döntőt, főleg azért, mert apukám is eljön megnézni. Mindig sok erőt ad, ha ott van a pálya szélén!”




Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés