Tét a világdöntő!




A Zala Springs Golf Resort egy újabb színvonalas nemzetközi verseny otthona lesz a hétvége szombatján. Az élmény garantált. A klub igazgatója, Damian MacPherson bátran biztat mindenkit, hogy jelentkezzen a World Corporate Golf Challenge regionális döntőjére, ahol a fődíj nem más, mint a részvétel a portugáliai világdöntőn, Luzitánia első számú golfpályáján (Oitavos Dune). Az idei verseny főtámogatója a Bentley lesz.

„A tavalyihoz hasonlóan otthont adunk a World Corporate Golf Challenge versenyének június 1-én, szombaton. A sorozatot az Audi quattro Cup, vagy a Mercedes Trophy színvonalához tudnám hasonlítani. Itt is a legjobb nettó eredményt elérő páros utazik a világdöntőre, hogy képviselje cégét és hazáját.

Emellett a megmérettetés érdekességét a versenyformája (Stableford 18 lyukon, 2 fős teamban, ¾-es játék HCP-ben) adja: itt nem elég, ha csak a duó egyik tagja játszik jól, a csapat mindkét tagjának oda kell tennie magát! A Fődíj mellett még számos értékes vouchert és ajándékot nyerhetnek a résztvevők. Jelentkezni péntek délig lehet!”

A VERSENYKIÍRÁS ITT OLVASHATÓ!
 
Mi is az a World Corporate Golf Challenge?

Az elmúlt több, mint 25 évben a világ legnagyobb vállalati golfversenyévé nőtte ki magát.  WCGC versenyt 1993-ban először Angliában rendezték meg, azóta számos országban játszanak kvalifikációs versenyeket (a kezdetek óta, egymilliónál is több golfozót mozgatott meg összesen, a szerk.!), amiket a júniusi világdöntő követ Portugáliában, ahol több mint 30 ország csapata verseng a végső győzelemért.

Tavaly a magyar színeket Dudás Károly - Nagy Csaba képviselte. Feltett szándékuk, hogy ismét eljussanak a világdöntőbe. Hamarosan pedig interjút olvashatnak velük!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés