Junior Tour I.: Vaszkó lett az abszolút győztes



Április 28-án, vasárnap kezdetét vette a nyolc állomásból álló Junior Tour, amelynek elsőként a Forest Hills Golf Club adott otthont. Telt ház volt a zirci pályán, több mint 50-en álltak elütőre a különböző korcsoportokban.
 
Átalakult versenykiírás

Idén jelentős változtatások történtek. A kategóriák (A,B,C,D) már nem az életkor, hanem a hcp-besorolás alapján alakulnak, ráadásul az „A” és „D” kategóriákban a bruttó ütésszám, a B és D kategóriákban a nettó stableford pontok alapján állapítják meg a díjazást. A 2019-es sorozat összesítésébe pedig azokat a versenyzőket számítják majd be, akik legalább öt fordulóban érvényes eredménnyel rendelkeznek.
 
Izgalmas nyitány

Ahogy lenni szokott a 9 szakaszos versenyeken, szoros eredmények születtek. A nap legjobbja Vaszkó Zsombor lett +2-es scora-ral, akivel egyébként hamarosan interjút is olvashatnak a Hungarian Golf Magazin weboldalán.

Emellett többen is kiemelkedtek a mezőnyből. A lányok közül a legjobb eredményt Berkenyei Daniella szállította +4-gyel.
A műhelyek dobogós játékosai:

Pannónia Junior Akadémia:
Garcon Nathan Fiú C kategória I. hely, Szautner Elena Lány C kategória I. hely, Földházi-Nagy Zsófia Lány A kategória III. hely.

Sárközi Golf:
Carroll Benjamin aranyérem, Tamási András U10 fiú aranyérmes, Szecskó Áron U10 ezüstérem, Siragakia Regina U10 lány bronzérem.

 

Eredmények
(PC CADDIE)
Bkategória                                                                                                                                                               


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés