Pazarul kezdte a szezont Hideg János

 
 
Az idén szenior korba lépő Old Lake játékos villámrajtot vett. Egy hét alatt két versenyt is behúzott (Hónap Senior Golfozója, Sunset Golf Tour I.), míg a többiek csak bottal ütötték a nyomát. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ez minek köszönhető.
 
„Magam is keresem a válaszokat, de ha röviden kéne megindokolni: játékban vagyok! Már egy hónapja a „Nem Férfinap” kertében keddenként, illetve hétvégenként is ütöm a bogyeszt, többek pedig még csak most porolták le az ütőiket és merészkedtek ki a pályára. Ezt a helyzeti előnyt sikerült a magam javára fordítani. Ha megnézzük az eredményeket nem nyújtottam semmi extrát, megjátszottam a hcp-met!” – kezdte értékelését, majd a téli felkészülésére is kitért:
 
„Voltam a Dibusz Laci féle edzőtáborban, majd vegetáltam és vártam a jó időt, hogy kimehessek a pályára. Az indoor nagyon nem fekszik nekem, fáj tőle a kezem. Csak a fiamat hordtam a Sárkányba edzésre” – tette hozzá.
 
Idei célja, hogy szenior első évében kiharcolja a válogatottságot.
 
„Fent van a bakancslistámon, hogy a nemzeti együttes tagja legyek. Szeretném szingli játékosként elérni, hogy meghatározó tagja lehessek a csapatnak, illetve a magyar szenior közösségnek. Ez a személyes ambícióm! Ezért, ha tehetem versenyzem. Szombaton a Novotel Kupán, majd április 18-án, a Csütörtöki Csörtén.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés