Ranglista versennyel jelentkezik Zalacsány!

 

Remekül indult a Zalacsányban található Zala Springs Golf Resort idénye, amihez hozzájárult a meglepően tavaszias idő is. Számos külföldi és honi golfozó vette birtokába az elmúlt egy hónapban a pályát és hódolt szeretett sportjának. Az első megmérettetésre sem kell sokat várnia a játékosoknak, ugyanis április 20-án a Race to Zala Springs első fordulójával, - amely ranglista is egyben, - megkezdődik a zalai versenyszezon – számolt be lapunknak Gschwendtner Sonja, a Zala Springs klubigazgató-helyettese.
 
 
 
Az első hónap igazán nagyszerűen sikerült. A tavaszias idő előcsalogatta a szenvedélyes golfosokat, akik időről időre megtöltötték a pályát, ami után egy jóízűt beszélgettek a kuriózumnak számító klubházunkban és annak teraszán, a szökőkút közvetlen közelében. Nemcsak a természet öltött tavaszi köntöst, de mi is tavasziasra terveztük új étlapunkat (AZ ÉTLAPOT ITT TEKINTHETIK MEG!).

 

 
Két nagyon fontos dátumot említenék a következő időszakra:
 
- Április 20-án ranglista versennyel kezdünk, amely a Zala Springs Golf Resort 5 versenyből álló sorozatának nyitóállomása (JELENTKEZÉS és a VERSENYKIÍRÁS ITT!). Mindenképp érdemes nevezni, ugyanis az értékes díjazás mellett Hole in One díjakra is számíthatnak a résztvevők: Callaway ütőkészlet, Club Car használati jog. A tombola fődíja pedig kategóriánként egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resort 2020-as szezonjára. A második fordulón kettő, a harmadik fordulóban három tombolajegyet kapnak a játékosok a végső sorsolásra.
 
- Június 1-én pedig ismét megrendezzük World Corporate Golf Challange versenyét! A WCGC versenye Angliából indult el még 1993-ban, azóta számos országban játszanak kvalifikációs versenyeket, amiket a júliusi világdöntő követ, ahol több mint 30 ország csapata verseng a végső győzelemért. A magyarországi kvalifikációs verseny győztes párosa képviseli hazánkat a világdöntőn, amelyet idén 2019. július 3-7. között a portugáliai Cascais-ban rendeznek meg.
 
A versenyre cégek párosait várjuk, ahol az egyik játékos az adott cég tulajdonosa vagy alkalmazottja. Az idei versenyre bármelyik országból lehet jelentkezni.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés