Csak a fiúk utaznak az EOHT-ra

Keretet hirdetett a kapitány
 
Vészesen közeledik a 2019-es Olimpiai Reménységek Versenye (április 24-27.), amellyel kapcsolatban nagy kérdés volt, hogy kik utazhatnak. Felkerestük a junior válogatott szövetségi kapitányát, Hahn Rolandot, aki a legfrissebb fejleményekről tájékoztatta lapunkat.
 
„Elnökségi határozat született arról, hogy idén egy csapattal, nevezetesen a  Bertényi Bence, Kötél Bence, Sárközi Richárd, Kemény Kevin, Fülöp Gergő és Somogyi Bence alkotta fiúgárdával veszünk részt a szlovéniai Golf klub Moravske Topliceben rendezett tornán. Ők a tavalyi stroke átlaguk alapján vívták ki a helyüket a válogatotban.
 
Segítőm (advisor) Briglovics Boróka lesz, aki jelenleg PGA tanulmányait folytatja, amely minden bizonnyal hasznos tapasztalatként szolgál majd a jövőre nézve. Bori a csapattal is nagyon jól kijön, remekül megértik egymást a srácokkal, meglátásaiból sokat kamatoztathatnak a fiúk. Ne felejtsük el, tagja volt a 2014-ben hazai pályán ezüstérmet szerzett EOHT lány csapatnak.
 
Természetesen Závaczki Bálint és Rózsa Dániel nagyon fognak hiányozni, de bízunk benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan eredményes tornát teljesíthetünk és megcsíphetjük a dobogót! Már a gyakorlónap előtt kiutazunk, hogy feltérképezhessük a pályát, és minél jobban felkészülhessünk a versenyre, amelyet stroke és match play formában rendeznek meg.”
 
Tavalyi eredmények (Fiúk)
  1. Németország 16 pont (4 győzelem)
  2. Csehország 15 pont (3 győzelem)
  3. Szlovénia 15 pont (3 győzelem)
  4. MAGYARORSZÁG 14 pont (3 győzelem)
  5. Szlovákia 12 pont (2 győzelem)
  6. Lengyelország 3 pont (0 győzelem)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés