Akvárium Tavasz Terasz 2019

 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. 


Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik majd a teraszra. Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a MEUTE lép majd színpadra. A tizenkét tagú, fúvósokból és dobosokból álló zenekar techno- és elektronikus zenei klasszikusokat szólaltat meg fúvós hangszereken, rezesbandás kivitelben, ami minden esetben garantáltan megőrjíti a közönséget.
Szintén fellép majd az Akvárium teraszán Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző, akinek legújabb albuma 2018 októberében jelent meg Goners címmel. Az énekesnő, aki már a Death Cab For Cutie tagjaival és Peter Broderickkel (Horse Feathers, Efterklang) is zenélt együtt, most április 17-én játszik majd az Akváriumban.


Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.


A belépés minden rendezvényre ingyenes!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés